Isabel adrian instagram

ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) • Instagram photos and videos

162k Followers, 87 Following, 2674 Posts – See Instagram photos and videos from ISABEL ADRIAN (@isabeladrian)

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Vi lämnade Stockholm idag …

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Vi lämnade Stockholm idag. Vi är vana vid att ständigt växla boenden men kände att på grund av läget var det dags att bestämma en bas för en tid framöver. Gården i Skåne har funnits med oss längst och är den plats i Sverige som känns som hemma. Vill tillägga att Vi har varit i frivillig karantän i veckor, rest hit utan att träffa en kotte och bor nu utan en granne i syne. Jag har läst om hur man inte vill att stockholmare åker till sina sommarställen just nu. Jag förstår det såklart men hoppas ni förstår vårat beslut och att vi tar detta på största allvar genom att fortsatt isolera oss. Stay safe!❤️”

3501 Likes, 166 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Vi lämnade Stockholm idag. Vi är vana vid att ständigt växla boenden men kände att …

3,501 Likes, 166 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Vi lämnade Stockholm idag. Vi är vana vid att ständigt växla boenden men kände att på grund av läget var det dags att bestämma en bas för en tid framöver. Gården i Skåne har funnits med oss längst och är den plats i Sverige som känns som hemma. Vill tillägga att Vi har varit i frivillig karantän i veckor, rest hit utan att träffa en kotte och bor nu utan en granne i syne. Jag har läst om hur man inte vill att stockholmare åker till sina sommarställen just nu. Jag förstår det såklart men hoppas ni förstår vårat beslut och att vi tar detta på största allvar genom att fortsatt isolera oss. Stay safe!❤️”

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Det är en otrolig skillnad på …

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Det är en otrolig skillnad på känsla här nere i Skåne från Stockholm. Hade jag inte läst tidningen och kollat nyheterna 24/7 hade jag nästan kunnat trott att det här med Corona, bara varit en fruktansvärd hemsk dröm. Hur går det för er där ute, hur mycket har det påverkat er?? #staysafe xoxo #isabeladrian”

1762 Likes, 76 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Det är en otrolig skillnad på känsla här nere i Skåne från Stockholm.

1,762 Likes, 76 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Det är en otrolig skillnad på känsla här nere i Skåne från Stockholm. Hade jag inte läst tidningen och kollat nyheterna 24/7 hade jag nästan kunnat trott att det här med Corona, bara varit en fruktansvärd hemsk dröm. Hur går det för er där ute, hur mycket har det påverkat er?? #staysafe xoxo #isabeladrian”

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Jag kanske inte är världens …

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Jag kanske inte är världens mest seriösa person på instagram just nu men när världen är upp och ner för många känner jag inte att det behövs mer negativitet än det redan finns där ute Men snälla, tro inte att jag låtsas som ingenting, eller inte känner oro varenda minut. känner bara att jag inte vill vara den som uttalar mig om världens alla hemskheter, det finns tillräckligt många som gör det bättre än mig Vi försöker hålla en positiv känsla här hemma, för barnen och oss alla och jag hoppas att ni är okej med att det är det jag delar med mig av här. Men tro mig, det snurrar precis lika mycket i mitt huvud som för er. Att sitta i frivillig karantän ger en verkligen perspektiv på livet, shit vad man tagit allt för givet tidigare. Ni vet hur äldre människor målar upp sin ungdom så ljus, levande och bubblig? ”Det var bättre förr”. Nu fattar jag dom. Det är först när det är över som man inser hur fint livet var, när allt var levande, ljust och bubbligt. Låt oss alla ta detta på största allvar så vi får tillbaka det vi en gång hade. ❤️❤️❤️ Love You All!! Xoxo #isabeladrian”

2544 Likes, 139 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Jag kanske inte är världens mest seriösa person på instagram just nu men när världen …

2,544 Likes, 139 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Jag kanske inte är världens mest seriösa person på instagram just nu men när världen är upp och ner för många känner jag inte att det behövs mer negativitet än det redan finns där ute Men snälla, tro inte att jag låtsas som ingenting, eller inte känner oro varenda minut. känner bara att jag inte vill vara den som uttalar mig om världens alla hemskheter, det finns tillräckligt många som gör det bättre än mig Vi försöker hålla en positiv känsla här hemma, för barnen och oss alla och jag hoppas att ni är okej med att det är det jag delar med mig av här. Men tro mig, det snurrar precis lika mycket i mitt huvud som för er. Att sitta i frivillig karantän ger en verkligen perspektiv på livet, shit vad man tagit allt för givet tidigare. Ni vet hur äldre människor målar upp sin ungdom så ljus, levande och bubblig? ”Det var bättre förr”. Nu fattar jag dom. Det är först när det är över som man inser hur fint livet var, när allt var levande, ljust och bubbligt. Låt oss alla ta detta på största allvar så vi får tillbaka det vi en gång hade. ❤️❤️❤️ Love You All!! Xoxo #isabeladrian”

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Vill bara säga TACK till alla …

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Vill bara säga TACK till alla som röstade oss vidare igår, jag är så otroligt glad att jag får chansen att lära mig ännu en dans ❤️ Ni är helt underbara, det är obeskrivligt vad jag känner just nu. Fylld av så mycket lycka och kärlek!!! #TeamFisa #isabeladrian #fredericbrunberg #LetsDanceSe”

2971 Likes, 39 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Vill bara säga TACK till alla som röstade oss vidare igår, jag är så otroligt glad …

2,971 Likes, 39 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Vill bara säga TACK till alla som röstade oss vidare igår, jag är så otroligt glad att jag får chansen att lära mig ännu en dans ❤️ Ni är helt underbara, det är obeskrivligt vad jag känner just nu. Fylld av så mycket lycka och kärlek!!! #TeamFisa #isabeladrian #fredericbrunberg #LetsDanceSe”

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Me thinking

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Me thinking: Men det här känns ju som ett perfekt ställe att bli nersänkt och nerfrusen, NOT.. Jag kommer iallafall komma upp som Elsa i Frozen och sen snap, bästa bilden 🥶😂 Me saying: Nice, kul! Magiskt, verkligen! 🙌🏼”

1620 Likes, 26 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Me thinking: Men det här känns ju som ett perfekt ställe att bli nersänkt och …

1,619 Likes, 26 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Me thinking: Men det här känns ju som ett perfekt ställe att bli nersänkt och nerfrusen, NOT.. Jag kommer iallafall komma upp som Elsa i Frozen och sen snap, bästa bilden 🥶😂 Me saying: Nice, kul! Magiskt, verkligen! 🙌🏼”

TACK till alla som röstade på oss igår ❤️ Det värmer i hjärtat …

ISABEL ADRIAN on Instagram: “TACK till alla som röstade på oss igår ❤️ Det värmer i hjärtat. #LetsDanceSE #isabeladrian stylad av @sarabiderman”

3516 Likes, 45 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “TACK till alla som röstade på oss igår ❤️ Det värmer i hjärtat.

3,516 Likes, 45 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “TACK till alla som röstade på oss igår ❤️ Det värmer i hjärtat. #LetsDanceSE #isabeladrian stylad av @sarabiderman”

Dags för en Q/A på min youtubekanal (länk i bio) – Instagram

ISABEL ADRIAN on Instagram: “Dags för en Q/A på min youtubekanal (länk i bio) – ställ era frågor i kommentarsfältet eller i PM och jag LOVAR att svara ärligt på alla frågor. Xoxo #isabeladrian”

1314 Likes, 17 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Dags för en Q/A på min youtubekanal (länk i bio) – ställ era frågor i …

1,314 Likes, 17 Comments – ISABEL ADRIAN (@isabeladrian) on Instagram: “Dags för en Q/A på min youtubekanal (länk i bio) – ställ era frågor i kommentarsfältet eller i PM och jag LOVAR att svara ärligt på alla frågor. Xoxo #isabeladrian”

Keywords: isabel adrian instagram