Roy fares instagram

R O Y F A R E S (@royfares) • Instagram photos and videos

R O Y F A R E S. Pastry chef / owner & founder @mrcake. mrcake.se. 2,116 posts. 190K followers. 496 following. HAPPY FETTISDAG!

R O Y F A R E S on Instagram: “När jag kom till Sverige fick jag …

R O Y F A R E S on Instagram: “När jag kom till Sverige fick jag lära mig att man skulle vara lagom. Lagom var något jag aldrig kände att jag ville vara, jag ville så mycket mer. Några har skrattat, några har skakat på huvudet och några har sagt att detta kommer aldrig gå. Här står jag idag utanför @mrcake i Göteborg och kan berätta att det gick. 😊 Jag har aldrig följt strömmen, att vara just lagom! Att vara sig själv, vara unik, våga sticka ut, våga tro på sina drömmar och göra sin egen grej är jag så otroligt stolt över att jag gjort. Jag är på riktigt så otroligt STOLT över vad vi har skapat med @mrcake både i Stockholm och Göteborg. Jag vill från hela mitt hjärta tacka alla fina gäster som besöker oss och öser med beröm över våra tårtor, bakverk, koncept och service. ❤️ Tackar ödmjukast!!! Efter tre dagars jobb i Göteborg går man lite som på moln, lever liksom i min dröm som jag så länge drömt om. Att gå runt i sitt kaffe, se folk äta gott, skratta, umgås och bara mår bra då värmer det i hjärtat och man är som en stolt tupp när man går runt där. 😍 Vill också lyfta alla medarbetare på @mrcake, sånna jäkla stjärnor jag jobbar med 🤩 jag älskar att jobba med er 💪🏼 #mrcake #stockholm #göteborg”

13.7k Likes, 437 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “När jag kom till Sverige fick jag lära mig att man skulle vara lagom.

14K Likes, 437 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “När jag kom till Sverige fick jag lära mig att man skulle vara lagom. Lagom var något jag aldrig kände att jag ville vara, jag ville så mycket mer. Några har skrattat, några har skakat på huvudet och några har sagt att detta kommer aldrig gå. Här står jag idag utanför @mrcake i Göteborg och kan berätta att det gick. 😊 Jag har aldrig följt strömmen, att vara just lagom! Att vara sig själv, vara unik, våga sticka ut, våga tro på sina drömmar och göra sin egen grej är jag så otroligt stolt över att jag gjort. Jag är på riktigt så otroligt STOLT över vad vi har skapat med @mrcake både i Stockholm och Göteborg. Jag vill från hela mitt hjärta tacka alla fina gäster som besöker oss och öser med beröm över våra tårtor, bakverk, koncept och service. ❤️ Tackar ödmjukast!!! Efter tre dagars jobb i Göteborg går man lite som på moln, lever liksom i min dröm som jag så länge drömt om. Att gå runt i sitt kaffe, se folk äta gott, skratta, umgås och bara mår bra då värmer det i hjärtat och man är som en stolt tupp när man går runt där. 😍 Vill också lyfta alla medarbetare på @mrcake, sånna jäkla stjärnor jag jobbar med 🤩 jag älskar att jobba med er 💪🏼 #mrcake #stockholm #göteborg”

R O Y F A R E S on Instagram: “Livets monter enligt mig idag …

R O Y F A R E S on Instagram: “Livets monter enligt mig 😍 idag har vi på @mrcake öppet till 17.00 välkomna 🤗 #royfares”

12.8k Likes, 234 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “Livets monter enligt mig idag har vi på @mrcake öppet till 17.00 välkomna …

13K Likes, 234 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “Livets monter enligt mig 😍 idag har vi på @mrcake öppet till 17.00 välkomna 🤗 #royfares”

R O Y F A R E S on Instagram: “Äntligen fick jag träffa min idol …

R O Y F A R E S on Instagram: “Äntligen fick jag träffa min idol @elliotbakar 😍 Vilken stjärna du är! 🤩 Tack för bondkakorna 🥰 hoppas att vi ses snart igen ♥️ #mrcake #kärlek”

22.3k Likes, 523 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “Äntligen fick jag träffa min idol @elliotbakar Vilken stjärna du är!

22K Likes, 523 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “Äntligen fick jag träffa min idol @elliotbakar 😍 Vilken stjärna du är! 🤩 Tack för bondkakorna 🥰 hoppas att vi ses snart igen ♥️ #mrcake #kärlek”

R O Y F A R E S on Instagram: “Kära gäster ♥️ igår kom nya …

R O Y F A R E S on Instagram: “Kära gäster ♥️ igår kom nya direktiv från folkhälsomyndigheten som vi självklart följer. Dessa åtgärder har vi gjort på @mrcake. – Kösystem med en meters mellanrum – Vi tilldelar er bord – Vi hjälper ett sällskap i taget – Vi har placerat ut borden glesare – Vi har utbildat vår personal i vad som gäller. 💪🏼 Nu är det viktigt att vi alla hjälps åt och tar vårt ansvar. Vi hoppas att ni har förståelse för det här och hjälper oss med detta. Allt för er och vår hälsa, varmt välkomna ♥️ nu kämpar vi vidare tillsammans 😍”

9472 Likes, 155 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “Kära gäster ♥️ igår kom nya direktiv från folkhälsomyndigheten som vi självklart …

9,472 Likes, 155 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “Kära gäster ♥️ igår kom nya direktiv från folkhälsomyndigheten som vi självklart följer. Dessa åtgärder har vi gjort på @mrcake. – Kösystem med en meters mellanrum – Vi tilldelar er bord – Vi hjälper ett sällskap i taget – Vi har placerat ut borden glesare – Vi har utbildat vår personal i vad som gäller. 💪🏼 Nu är det viktigt att vi alla hjälps åt och tar vårt ansvar. Vi hoppas att ni har förståelse för det här och hjälper oss med detta. Allt för er och vår hälsa, varmt välkomna ♥️ nu kämpar vi vidare tillsammans 😍”

R O Y F A R E S on Instagram: “Startade dagen idag med en …

9621 Likes, 170 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “Startade dagen idag med en härlig frukost tillsammans med @kristerssonulf …

R O Y F A R E S on Instagram: “Jag vill från hela mitt hjärta …

9786 Likes, 205 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “Jag vill från hela mitt hjärta säga TACK till alla er som hört av er, …

Dagens Roy Fares (@dagensroyfares) • Instagram photos and …

480 Followers, 1140 Following, 250 Posts – See Instagram photos and videos …

R O Y F A R E S on Instagram: “Godmorgon idag, imorgon och …

6793 Likes, 210 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “Godmorgon idag, imorgon och på fredag kommer jag att vara på @mrcake i Göteborg …

2*Fares Jag vill hälsa @fadifares min storebror … – Instagram

R O Y F A R E S on Instagram: “2*Fares 🥳 Jag vill hälsa @fadifares min storebror välkommen som ny enhetschef över @mrcake i Stockholm 💪🏼 Så otroligt glad och stolt över att ha med dig på detta och du kommer fixa det galant 🌟 @mattiasljungberg_ du kan vara lugn, hans ego är inte lika stort som mitt och han är rätt ödmjuk, snäll och lugn 😅 tillskillnad från …. 😂 #mrcake”

8305 Likes, 109 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “2*Fares Jag vill hälsa @fadifares min storebror välkommen som ny enhetschef över …

8,305 Likes, 109 Comments – R O Y F A R E S (@royfares) on Instagram: “2*Fares 🥳 Jag vill hälsa @fadifares min storebror välkommen som ny enhetschef över @mrcake i Stockholm 💪🏼 Så otroligt glad och stolt över att ha med dig på detta och du kommer fixa det galant 🌟 @mattiasljungberg_ du kan vara lugn, hans ego är inte lika stort som mitt och han är rätt ödmjuk, snäll och lugn 😅 tillskillnad från …. 😂 #mrcake”

Keywords: roy fares instagram