Tant kofta instagram

Lotta Blom (@tantkofta) • Instagram photos and videos

27.7k Followers, 2195 Following, 3988 Posts – See Instagram photos and videos from Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta)

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram: “”Vilostickning …

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram: “”Vilostickning”.Egentligen borde jag sticka på något annat som måste bli klart, men igår kväll längtade jag bara efter att sticka utan att tänka. Nätt, lätt och fint. Då lägger jag alltid upp en slät socka oftast från sockblanks.En sockblank är en stickad remsa som jag färgar i tonade nyanser som sedan repas upp och stickas till en melerad strumpa. Den här gången brunsvart och mintgrön/beige. Jag har så smått börjat färgat nya sockblanks och tänker att jag tar med ett gäng till Fårfesten i Kil om en dryg månad.#tantkoftasockblanks”

822 Likes, 35 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “”Vilostickning”. Egentligen borde jag sticka på något annat som måste bli klart …

822 Likes, 35 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “”Vilostickning”.Egentligen borde jag sticka på något annat som måste bli klart, men igår kväll längtade jag bara efter att sticka utan att tänka. Nätt, lätt och fint. Då lägger jag alltid upp en slät socka oftast från sockblanks.En sockblank är en stickad remsa som jag färgar i tonade nyanser som sedan repas upp och stickas till en melerad strumpa. Den här gången brunsvart och mintgrön/beige. Jag har så smått börjat färgat nya sockblanks och tänker att jag tar med ett gäng till Fårfesten i Kil om en dryg månad.#tantkoftasockblanks”

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram: “Ny stickning! . med …

1027 Likes, 16 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “Ny stickning! . med . Favoritfärger: Ur Färgspelskartan Favoritmönster: …

Nu har jag samlat mod i en månad. – Instagram

2796 Likes, 227 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “Nu har jag samlat mod i en månad. Nu är det dags! . Varsågod!

Lotta Blom on Instagram: “På förekommen anledning

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram: “På förekommen anledning:Världen är full av tanter och här ser du två.Bilden på oss tog vi för snart 2 år sedan. Jag var hos Anna i Trelleborg för att jobba och prata kring hennes kommande bok.Nu finns boken #tantulltussockor på riktigt och så fin som Anna önskade sig. Hon samlade ihop ett gott team för att få den gjord. Fotograferna Pia Kammeborn @kammebornia, Viktor Engarås @victorengaras och Susanne Hansson @torprosen. Fackgranskaren Kamilla Svanlund @kamillasvanlund och formgivaren Garbriella Axelsson @illubrella. Och nu håller den dessutom på att översättas till engelska av Sara Jonsson Kluge @sippan86. Om en vecka är det Syfestival i Älvsjö, Stockholm då kan du träffa oss i monter B10:25. Ses vi?”

566 Likes, 45 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “På förekommen anledning: Världen är full av tanter och här ser du två.

566 Likes, 45 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “På förekommen anledning:Världen är full av tanter och här ser du två.Bilden på oss tog vi för snart 2 år sedan. Jag var hos Anna i Trelleborg för att jobba och prata kring hennes kommande bok.Nu finns boken #tantulltussockor på riktigt och så fin som Anna önskade sig. Hon samlade ihop ett gott team för att få den gjord. Fotograferna Pia Kammeborn @kammebornia, Viktor Engarås @victorengaras och Susanne Hansson @torprosen. Fackgranskaren Kamilla Svanlund @kamillasvanlund och formgivaren Garbriella Axelsson @illubrella. Och nu håller den dessutom på att översättas till engelska av Sara Jonsson Kluge @sippan86. Om en vecka är det Syfestival i Älvsjö, Stockholm då kan du träffa oss i monter B10:25. Ses vi?”

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram

768 Likes, 13 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “Här ni sett att @eddysinstagram fina sockor ”Dip your toes” finns i en ny …

“Snälla Tant Kofta får jag ta en sockblank till mig själv?” Och …

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram: “”Snälla Tant Kofta får jag ta en sockblank till mig själv?” Och då svarade hon genast “Ja, det får du!” Visst är det bra. #sockblanks”

315 Likes, 23 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “”Snälla Tant Kofta får jag ta en sockblank till mig själv?

314 Likes, 23 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “”Snälla Tant Kofta får jag ta en sockblank till mig själv?” Och då svarade hon genast “Ja, det får du!” Visst är det bra. #sockblanks”

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram: “Egentligen vet man inte …

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram: “Egentligen vet man inte något om ett garn förrän det är stickat, tvättat och använt. Därför är små provlappar viktiga och det är vad jag sysslar med just nu. En liten lapp av alla färgerna i FÄRGSPEL, spelsau lammull. Några färger återstår och sedan tvätt, blockning och märkning. #åbergochblom #färgspel #spelsaulammull”

582 Likes, 10 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “Egentligen vet man inte något om ett garn förrän det är stickat, …

582 Likes, 10 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “Egentligen vet man inte något om ett garn förrän det är stickat, tvättat och använt. Därför är små provlappar viktiga och det är vad jag sysslar med just nu. En liten lapp av alla färgerna i FÄRGSPEL, spelsau lammull. Några färger återstår och sedan tvätt, blockning och märkning. #åbergochblom #färgspel #spelsaulammull”

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram: “Igår kväll besökte jag …

Tant Kofta – Lotta Blom on Instagram: “Igår kväll besökte jag @lidkopingsbibliotek där jag pratade om stickning, knappar och annat viktigt..Så här såg det ut strax innan jag startade..Tusen tack till alla som kom!.Och tack till NBVväst som bjöd in mig och även Barakat från biblioteket för fin hjälp..Glöm nu inte bort att ”Två pinnar och ett garn och du kan göra vad som helst”..Idag torsdag 14/11 är butiken stängd.Jag är ute på ett litet äventyr..Ps. På hemvägen igår såg jag flera inlägg här på Instagram om kvällen. Nu hittar jag dem inte. Tagga #tantkofta så kommer de fram Ds.”

535 Likes, 13 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “Igår kväll besökte jag @lidkopingsbibliotek där jag pratade om stickning, …

535 Likes, 13 Comments – Tant Kofta – Lotta Blom (@tantkofta) on Instagram: “Igår kväll besökte jag @lidkopingsbibliotek där jag pratade om stickning, knappar och annat viktigt..Så här såg det ut strax innan jag startade..Tusen tack till alla som kom!.Och tack till NBVväst som bjöd in mig och även Barakat från biblioteket för fin hjälp..Glöm nu inte bort att ”Två pinnar och ett garn och du kan göra vad som helst”..Idag torsdag 14/11 är butiken stängd.Jag är ute på ett litet äventyr..Ps. På hemvägen igår såg jag flera inlägg här på Instagram om kvällen. Nu hittar jag dem inte. Tagga #tantkofta så kommer de fram Ds.”

Keywords: tant kofta instagram